Het laatste nieuws

ecoduct-spier-dwingelderveld.jpg
castellum-fectioluchtfoto-kl-.jpg
We hebben de Harry de Vroome Penning 2016 ontvangen voor het  Ecoduct en de geluidwal bij het  Nationaal Park Dwingelderveld.
Klik hier voor meer info.
Het castellum fectio is klaar! Voor de opening van het waterliniemuseum is dit filmpje over Castellum Fectio gemaakt!


In december 2016 is het nieuwe Jaarboek landschapsarchitectuur en stedenbouw uitgekomen. Twee projecten waar we samen met anderen aan hebben gewerkt zijn opgenomen in het boek; Vliegbasis Twenthe en Fort Vechten.


In september ontving van Ginkel Groep de HEEM Natuurprijs 2016 voor vestingpark Boompjeswal in Groenlo

Op 7 juli ontving Aleks Droog de Harry de Vroome Penning 2016 voor het ontwerp van het geluidslandschap bij nationaalpark Dwingelderveld.


De NRP Gulden Feniks voor gebiedsontwikkeling Fort Vechten en omgeving werd in juni Uitgereikt. De verborgen Parkeerplaats fort Vechten en Thesaurus Fectio zijn Parklaan projecten.


Op 22 april 2016 heeft Bredevoort de Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit gewonnen. Vestingpark St.-Bernardus is daar een onderdeel van. Met Pingsteren werd het park officieel geopend. Het blad Monumentaal heeft in het juni nummer een artikel opgenomen over het park.


Als je actuele ontwikkelingen wilt volgen kun je ook op de Facebookpagina kijken.

facebookbutton

 

Parklaan werkt aan een beter milieu. Dat zit soms in onverwachte dingen. Onze site is zo gebouwd dat hij weinig energie van de computer vraagt bij het bekijken. We hebben bijvoorbeeld geen flash animaties, weinig filmpjes of automatische verversingen van plaatjes. Het is goed om af en toe, bijvoorbeeld een keer in de twee maanden, zelf op F5 of -beeld-vernieuwen- te klikken zodat alle beelden ververst worden.
Bewaren