Het laatste nieuws

vogelvlucht-locatie Out Herlaer
vestingpad met uitkijkpunt
Brabants Landschap heeft de tender gewonnen voor Buitenmuseum Out Herlaer.
Vestingpark Sint Bernardus is in 2016 en 2017 in de prijzen gevallen!

Ruimte voor de Rivierenproject Munnikenland is genomineerd voor de Gelderseprijs Ruimtelijke Kwaliteit 2018! Stemmen voor de publieksprijs kan tot 8 november.

In september 2017 is het boek Ruimte voor de rivier, veilig en mooi landschap gepresenteerd. In het boek is ons plan voor Munnikenland opgenomen.
Op 14 december 2017 heeft Aleks, als winnaar van de Harry de Vroome penning 2016, de traditionele
Harry de Vroome kerstlezing verzorgd. De lezing kunt u hier downloaden

Op 1 december
werd het jaarboek landschapsarchitectuur en stedenbouw 2017 gepresenteerd. Vestingpark Sint Berardus is in het boek opgenomen.

Recent is het boek 'De populier, onze volksboom in nieuw perspectief' uitgekomen, geschreven door Wim Huijser. In het boek is een interview met Aleks en Marcel opgenomen.


Op 29 september 2017 werd bekend dat Brabants Landschap de aankoop tender heeft gewonnen met het plan Brabants Buitenmuseum Out Herlaer.

Op 9 september 2017 is het Vestingpark Sint-Bernardus opnieuw in de prijzen gevallen. Het park heeft de monumentenprijs van de gemeente Aalten ontvangen.

In december 2016 is het Jaarboek landschapsarchitectuur en stedenbouw uitgekomen. Twee projecten waar we samen met anderen aan hebben gewerkt zijn opgenomen in het boek; Vliegbasis Twenthe en Fort Vechten.

De NRP Gulden Feniks voor gebiedsontwikkeling Fort Vechten en omgeving werd in juni 2016 uitgereikt. De verborgen Parkeerplaats fort Vechten en Thesaurus Fectio zijn Parklaan projecten.
Als je actuele ontwikkelingen wilt volgen kun je ook op de Facebookpagina kijken.

facebookbutton

 

Parklaan werkt aan een beter milieu. Dat zit soms in onverwachte dingen. Onze site is zo gebouwd dat hij weinig energie van de computer vraagt bij het bekijken. We hebben bijvoorbeeld geen flash animaties, weinig filmpjes of automatische verversingen van plaatjes. Het is goed om af en toe, bijvoorbeeld een keer in de twee maanden, zelf op F5 of -beeld-vernieuwen- te klikken zodat alle beelden ververst worden.
Bewaren